Baronesse Silke - Tangram Design

En sprek og fargerik Baronesse med klare ambisjoner

Baronesse er Fargerikes egen serie for interiørmaling. Seriens produkter har ulike egenskaper og løser oppgaven fra grunning til det perfekte toppstrøket. Ambisjonen med revitaliseringen var både å trigge interessen for farger og å forklare det tekniske ved produktet. Vårt bidrag ble å skape et fargeskrin i hylla som på en pedagogisk måte gjorde det enkelt å bruke. Gjennom å bruke emballasjen til å skape lyst, oppnår man kortere vei til handling. Ved å blomstre i hylla som et frodig fargeskrin, trigges også interessen.

Mangfold skaper et inspirerende visuelt uttrykk, mens struktur og fargekoder gir trygghet for den tekniske kvaliteten. De sirkulære grafiske elementene, bidrar til å forklare det tekniske ved produktet. Navngivingen er intuitiv og beskrivelsene enkle. Sterk visuell differensiering mellom produktene skaper en forståelse av at serien har mange ulike egenskaper.

 

For produkter som skal gi farge i rom, er det valgt sirkler i nyanser av en og samme farge. For basis produktene er det valgt hvite sirkler på farget bakgrunn. Fargesirklene åpner for å se nye verdener innen farger og fargenyanser: Fra rene farger til mønster og objekter, med rom for spesifikk informasjon. Utviklet i 2013, Tangram/Bates United.

Før og etter redesign