Tjenester - Tangram Design
< Tilbake

Vi skreddersyr prosessen sammen med deg for å nå dine mål

INNSIKT Vi samler beslutningstakere i workshops for å legge fundamentet for prosjektet. Vi tydeliggjør hva som er relevant for merkevaren med utgangspunkt i forbrukeres behov. Forbruker- og markedsinnsikt, trendanalyser og trendrapporter.

 

STRATEGI Vi definerer merkevarens løfte, personlighet, posisjon, arkitektur og former strategier for å bygge kjennskap,  kunnskap og framfor alt, relasjon til merkevaren. Merkevareløfte, merkevareposisjonering, merkevarearkitektur, merkevarestrategi, identitetsprinsipper, design management, designstrategi og digital strategi.

 

HISTORIEFORTELLING Vi hjelper til med å finne den rette historien og definerer hvordan den skal fortelles. Navneutvikling, språkbruk, tekst, informasjonshierarki.

DESIGN Vi utvikler eller revitaliserer merkevarer. Vi setter merkevarens personlighet ut i livet med fokus på touchpoints og den totale kundeopplevelsen. Visuell identitet, pakningsdesign, design guidelines, redaksjonell design, retail design, veivisning og skiltprogram, presentasjoner og digitale løsninger.

 

UTRULLING Vi implementerer konsept og design. Fra fremstilling av originaler for produksjon, for intern og ekstern lansering. Kommunikasjonsmateriell, brosjyrer, årsrapporter, messe- og displaymateriell, emballasje, profilerende produkter, kick-off og events.

 

FORVALTNING
 Vi måler effekt og skaper verktøy for at merkevaren skal holde seg aktuell over tid. Merkevare audit, kundereise og kundeopplevelse.